Löfven avgår INTE, utan ‘vågar’ INTE fortsätta med alla ‘lik i garderoben’ – en ‘dålig’ förlorare som varit ‘kort i rocken’!

| 23 augusti, 2021

Partiledare Löfven har ‘bränt många broar’ till väljarkåren under sin tid som statsminister och verkar insett att han är en belastning för partiet. I det kommande riksdagsvalet 2022 hade alla ‘lik i garderoben’ används som ‘slagträn’ emot honom.

Löfven avgår INTE, utan ‘vågar’ INTE fortsätta.

Det var bara en tidsfråga, dvs inte oväntat, innan partiledare Löfven  ‘kastade in handduken’ (HÄR). En partiledare vars okunskap och inkompetens är beryktat samt eftermäle som INTE kommer vara storartat.

Hans sorti påminner om Reinfeldt som också lämnade ‘hastigt och lustigt’. 

En ‘dålig’ förlorare som varit ‘kort i rocken’.

Löfven visade sig vara ‘vek’ och oförmögen att reagera och agera statsmannamässigt under både migrationskrisen 2015 och pandemikrisen under 2020. Raden av beslut som Löfven INTE vågade fatta är symptomatiskt för hans politiska gärning.

Mycket prat, men lite verkstad. 

Lovat ‘guld och gröna skogar’, misslyckats på område efter område.

Löfven har gemensamt med Reinfeldt att deras politiska gärningar inte bara skadat det svenska samhället i grunden, utan underminerat samhällskontraktet till medborgarna.

Framtiden är osäker vad som kommer att hända Sverige, men det som en gång var ett välfärdssamhälle och ‘mönstersamhälle’ för andra i världen är ett ‘minne blott’.

Hyllningarna från andra partiledare ‘klingar’ falskt (HÄR).  

INGEN av dem ‘sörjer’ partiledare Löfvens sorti. 

Utan ‘gnuggar händerna’ bakom ryggen.

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

2 tankar på “Löfven avgår INTE, utan ‘vågar’ INTE fortsätta med alla ‘lik i garderoben’ – en ‘dålig’ förlorare som varit ‘kort i rocken’!

 1. Carl den 12

  Moder Svea behöver en Hjälte till Man, en statsminister som vågar vara just statsminister och har Sveriges Bästa i tankarna, för både befolkningen och landets Framtid❤🇸🇪

  Calle ser att vi måste ta oss ut ur det mörker, som Reinfeldt och Löfven’s regering förorsakat🌅

  Svar
 2. Pingback: Löfven avgår INTE, utan ‘vågar’ INTE fortsätta med alla ‘lik i garderoben’ – en ‘dålig’ förlorare som varit ‘kort i rocken’! — – Ocensurerade nyheter och sunt förnuft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.