Brand i gymlokal i Barkaby utreds som grov mordbrand

| 25 augusti, 2021

Strax innan klockan halv tolv på tisdagskvällen Kom ett automatlarm in till räddningstjänsten i Stockholm om en brand i en gymlokal i Barkaby. Enligt uppgift var det en hus på 2000 kvadratmeter som brann och där ett gym är inhyst som brinner. Inledningsvis var det tre stationer och cirka 25 brandmän som bekämpade branden som efter några timmar var släkt. Räddningstjänsten har därefter under natten arbetat med att vädra ut röken från byggnaden och en intilliggande byggnad. Enligt räddningstjänsten ska ingen kommit till skada under branden som polisen betecknar som en mordbrand. Under natten har därför polisen startat en förundersökning om grov mordbrand i ärendet.
Fredrik Andersson på Stockholmspolisen sade under natten: “Vi misstänker att branden är anlagd och har spärrat av platsen. En teknisk undersökning kommer att göras under onsdagen eller torsdagen när det har svalnat.”

https://www.expressen.se/nyheter/en-gymlokal-brinner-i-barkarby-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.