Pojke under 15 år knivrånad i Malmö

| 25 augusti, 2021

Vid 17.30-tiden larmades polisen om ett personrån i Västra Hamnen vid Stapelbäddsparken i Malmö. Enligt målsägaren en pojke i tonåren men under 15 år, var det fyra gärningspersoner tre pojkar i 15-årsåldern och en flicka i 17-årsåldern som rånade och hotade honom med kniv. Vid rånet blev pojken bestulen på sin mobiltelefon. Efter att rånar-kvartetten rånat pojken försvann de till fots från platsen.
Polisen har underrättat pojkens anhöriga om vad som hänt, något som enligt Rickard Lundqvist alltid görs när målsägaren är under 15 år gammal.
Polisen har under tisdagskvällen sökt efter gärningspersonerna med hjälp av av hundpatrull. Enligt uppgift är målsägaren inte fysiskt skadad, han är dock skakad av vad som inträffat. Ännu vid 22-tiden på tisdagskvällen var ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ran-i-malmo-pojke-hotad-med-kniv/?fbclid=IwAR2RdDQNvSbQy0QJXcQxgdn1j8B-_SaAvO_fZUaEm_P_p_qKnJbK8QQafkE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.