Hans Sandin: Socialdemokraterna har berikat sig på andras bekostnad

| 25 augusti, 2021

Här sitter dom på en kongress som ni kan se på bilden och alla har sedan lång tid tillbaka blivit mångmiljonärer på andras bekostnad.

Hela organisationen är fylld av dessa moderata marodörer och dom resterande som fanns där, är sedan lång tid tillbaka utrensade från organisationen. Bara dom med dom moderata rätta åsikterna får vara kvar.

Socialdemokraternas enorma organisation gör att ingen kan förhindra den propaganda som förs fram av rena lögner, korruption och direkta lagbrott. En organisation som förfogar över hur mycket pengar som helst, till att föra fram deras budskap som har skett vid varje val i flera decennier.

En apparat av propaganda som inget annat parti kommer ens i närheten av, som genereras av deras moderata mångmiljonärer i partiet, kommunerna och landstingen.

Dom här människorna har inga problem med att regera tillsammans med Moderaten Ulf Kristersson för det skulle bli en garanti för deras miljoner och förmögenheter att växa ytterligare. Senast kunde Stefan Löfven regera med en Moderat budget. Inga problem där inte!

Detta är ett underlag som visar att båda dessa partier försvarar den globala ekonomin tillsammans med Kristdemokraterna, Centern och Liberalerna.

Sedan har vi dessutom fått en total härdsmälta av den övriga välfärden samt en brottslighet som vi aldrig någonsin tidigare historiskt haft i Sverige.

Sverige håller på att bli ett nytt Grekland där den politiska eliten skodde sig och struntade helt i övriga befolkningen. Dom enda som klarade sig i Grekland från ren misär var den politiska eliten och nu är vi på väg in i samma elände, men med mycket större omfattning.

Exakt samma tendenser kan vi nu se i Sverige där den politiska eliten i Riksdagen skor sig och alla blir mångmiljonärer på andras bekostnad. Jag bävar för den dag när arbetslösheten kommer att stiga till 40% och bankerna stänger för det finns inga pengar. Stålbadet är att vänta på grund av dessa marodörer!

Hur i jösse namn, får dom sitta kvar i regeringen med denna fruktansvärda nedmontering som har byggts upp under en tid av 100 år av den Svenska befolkningen? Vakna Sverige, detta kan inte få fortsätta!

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.