30-årig man anhållen för inblandning i mord på frisörsalongen på Marklandsgatan i somras

| 26 augusti, 2021

Håller polisen i Göteborg på att klara upp ett av sommarens skjutningar måntro. Det verkar banne mig så då de gripit och anhållit en 30-årig man för för medhjälp till mord vid dödsskjutningen inne på en frisörsalong vid Marklandsgatan i Göteborg som skedde den mitt på dagen den nionde juli i år. För dem som inte minns skjutningen så fångade övervakningskameran två maskerade och svartklädda personer som kom in från från något som verkar vara en bakdörr till frisörsalongen och därefter avlossade ett tiotal skott mot en 25-årig man då han satt i frisörstolen. Tidigt i utredningen kunde polisen bekräfta att den ihjälskjutne 25-åringen hade kopplingar till gängmiljön i Göteborg. Och tidigt idag så kunde polisen meddela att att en man i 30-årsåldern har anhållits som misstänkt för medhjälp till mord. Även denna 30-åring ska vara hemmahörande i Göteborgsområdet.

https://www.expressen.se/gt/man-gripen-misstankt-for-inblandning-i-mord-pa-frisorsalong/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.