SVT:s feministpropaganda!

| 26 augusti, 2021

Flera kvällar på rad efter Löfvens annonserade avgång driver SVT nu en intensiv politisk feministisk propaganda. Valet av efterträdare ska ske efter kvinnligt kön, basta. Flera (kvinnliga) medborgare – framför allt äldre – intervjuas i SVT och hjälper journalisterna att sprida samma budskap: nästa statsminister ska vara en kvinna och helt Magdalena Andersson. Trots att mer än 50% av väljarna i en opinionsundersökning anser att kvinnligt kön är mindre viktigt än rätt person – dvs kompetens – så maler den svenska statsteven ett och samma budskap: en kvinna. En tydligt riggad feminism. 

Samma sak händer i nästa alla andra medier. I flera dagar har nu läsarna översköljts av propagandavågor om det rätta könet på nästa svenska statsminister. Detta är ett försök till en beklämmande indoktrinering av allmänheten. Sveriges folk vill ha en klok, handlingskraftig och helst väl utbildad statsminister. Valet ska inte bestämmas efter kön!

Då något likande sker i världens kommunistiska diktaturers statsteve möter svenska medier det med förfäran eller hån. Men ändå sker det dagligen i vårt eget land. Det rör sig om en dubbelmoral av katastrofala dimensioner. Inget annat än organiserad politisk propaganda. Men det struntar landets feminister i. Det politiska ändamålet helgar nämligen medlen, tycks de mena. 

Torsten Sandström, professor emeritus i civilrätt vid Lunds universitet

anti-pk-bloggen


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “SVT:s feministpropaganda!

 1. Anders

  Gudrun kanske poppar upp rätt som det är .
  Hon drar sig inte för att sabotera för V , det har hon gjort tidigare .
  Fi hade ett krav på en stor stark till frukost på alla äldreboende .

  Svar
 2. ulf

  Kompetens och handlingskraft är okända begrepp inom svt så det förklarar den genanta enfaldiga propaganda cirkusen.🤯🤯🤯 Inom Svt verkar också trovärdighet och opartiskhet vara fullständigt okända begrepp.Som en papegoja rabblar de upp det budskap som de lärt in och avlönas för det skattevägen sittandes i regeringens knä.Ynkryggar vänsterstörda i grund.Helt ointressanta och köpta som de är.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.