Man misshandlad med basebollträ vid riksväg 27 vid Tranemo

| 27 augusti, 2021

Vid kvart över ett-tiden under natten mot fredagen larmades polisen om en misshandel vid riksväg 27 utanför Tranemo. Det var en man som som var i sällskap med sin flickvän som blev överfallen av och slagen av en maskerad okänd man med ett basebollträ, varefter han försvinner springande från platsen. Efter att polisen anlände till platsen så fick den misshandlade mannen föras med ambulans till sjukhus för kontroll då han fått ett jack i pannan. Enligt polisen så är gärningsmannen okänd för dem och de har under natten letat efter honom med hjälp av hundpatrull. Men ännu vid åttatiden på fredagsmorgonen hade polisen inte gripit någon. Polisen meddelar dock att de gjort vissa fynd på platsen som ska undersökas vidare efter spår. Polisen rubricerar ärendet som misshandel.

https://www.expressen.se/gt/man-blev-misshandlad-med-baseballtra-pa-riksvag/
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan-208777

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.