Man rånad på hotellrum efter att ha följt en ung kvinna dit

| 27 augusti, 2021

Strax innan klockan fem på torsdagsmorgonen tar en man i 40-årsåldern kontakt med en polispatrull vid Brunnsparken i Göteborg. Mannen berättade för polisen att han blivit rånad inne på ett hotellrum på Posthotellet vid Drottningtorget. uppger att han träffat en ung kvinna på Wandas vid Andra Långgatan och följt med henne till hotellrummet. När de kommit dit så ska det enligt mannen kommit in två killar på rummet som rånar honom.
Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg sade: “De ska inte ha haft några tillhyggen men hotade med det.”

De två männen tvingade 40-åringen först att swisha över 5 000 kronor till den ena, för att senare tvinga honom till en närbelägen bankomat där han tvingades ta ut ytterligare 5 000 kronor. I samband med bankomatuttaget kunde sedan ta sig från platsen och larma polisen. När polisen hört mannens berättelse och fått order från polisledningen så görs en husrannsakan på hotellrummet och där grips kvinnan och de två männen misstänkta för rån. Enligt uppgift klarade sig mannen utan några fysiska skador.

https://www.expressen.se/gt/tre-gripna-efter-ran-pa-hotellrum-/?fbclid=IwAR0JhHBPbINNmKI5jigjrrt5fLkmZGCq-iGoiNCZDEsrURMUGrPDI32POLA
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan-208653

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.