Två personer misstänks för grovt narkotikabrott efter misstänkt bilfärd

| 28 augusti, 2021

Under fredagskvällen stoppade polisen en bil i Svalövs kommun för en fordons och förarkontroll då de misstänkte att allt inte stod rätt till med föraren. När bilen stoppats stärktes misstankarna om att föraren var narkotikapåverkad och det beslutades om husrannsakan i både fordonet och i bostaden. På lördagsmorgonen meddelade sen polisen att vid husrannsakan i bilen anträffas narkotika. När sen polisen gjorde husrannsakan i förarens bostad i nordvästra Skåne så anträffades en stor mängd narkotika på platsen. Då bestäms att både föraren en man i 40-årsåldern och passageraren en kvinna i 30-årsåldern skulle gripas. Båda är nu enligt polisen misstänkta för grovt narkotikabrott.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-och-kvinna-greps-efter-misstankt-bilfard/
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/augusti/28/27-augusti-2000-narkotikabrott-svalov/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.