Bilvandalisering i Limhamn i Malmö, fem “lyxbilar” ner-sprejade med ord som “batteri” och ”klimat”

| 30 augusti, 2021

Under natten till söndagen utsattes en handfull exklusiva fordon för skadegörelse i Limhamn i västra Malmö. Polisen misstänker att en och samma gärningsperson ligger bakom brotten, detta då tillvägagångssättet har varit detsamma på samtliga fem bilar. Bilarna har sprejats med ord som ”batteri” och ”klimat” med röd färg på karosserna samt fått vänster framdäck punkterat. Enligt polisen är alla bilar av olika märke, bland dem finns bland annat, Volvo, Land Rover och Tesla. Malmöpolisen uppmanar alla som drabbats att anmäla vad de blivit utsatta för.

Polisens presstalesperson Evelina Olsson sade på söndagen: “Ju fler anmälningar som kommer in, desto mer ökar chansen att komma någon vart i utredningen.”
Vid 18.40-tiden sade polisens presstalesperson Filip Annas: “Samtliga ärenden har anmälts under söndagen, de har sannolikt upptäckts när bilägarna kommit ut till sina fordon.”
Sedan tidigare har polisen fått in ett 20-tal anmälningar om sönderskurna däck runt Rönneholmsparken, en bit från Limhamn. Polisen vill dock inte ännu säga om det finns någon koppling mellan de brotten och nattens skadegörelse.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/bilvandal-forstorde-minst-fem-lyxbilar-i-malmo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.