Kvinna utsatt för våldtäktsförsök i Örnsköldsvik, en man anhållen.

| 30 augusti, 2021

Vid 15-tiden på lördagen larmades polisen till Arnäsvall i Örnsköldsvik. Detta då en kvinna ska ha blivit överfallen utomhus och utsatt för ett våldtäktsförsök av en för henne okänd man. Under våldtäktsförsöket lyckades dock kvinnan ta sig från platsen och larma polisen. När polisen anlände till Arnäsvall så lämnade kvinnan ett så bra signalement på mannen att polisen kunde finna och gripa honom under lördagskvällen och anhölls senare under kvällen för försök till våldtäkt. Ännu vid halvtolv på söndagen fanns enligt polisen inga uppgifter på om kvinnan skadats vid våldtäktsförsöket.

https://www.expressen.se/nyheter/man-gripen-efter-valdtaktsforsok-i-ornskoldsvik/?fbclid=IwAR3UyAi27iuVLvqYvqKXoJMZeHc36D-G0mkWJmzlV4mF-OHibH6harPjH8U
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/augusti/29/29-augusti-1126-valdtakt-forsok-ornskoldsvik/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.