Man hittades blodig utanför mataffär i Lövgärdet strax efter midnatt, polisen utreder mordförsök

| 30 augusti, 2021

Strax efter midnatt, natten mellan söndagen och måndagen Kom ett larm till SOS om att en blodig man hittats utanför en mataffär i Lövgärdet i Göteborg. Polis och ambulans larmades ut till platsen och mannen fördes till sjukhuset med enligt uppgift ej livshotande skador. Polisen gjorde under natten en teknisk undersökning av platsen. De satte också in hundpatrull för att söka spår då de inte tror fyndplatsen är brottsplatsen. Hundpatrullen får upp ett spår som leder till en bostad i området. När polisen kom till bostaden var den dock tom, polisen har dock säkrat en del spår i denna bostad. Under natten har de även genomfört dörrknackning i området, men vad detta har gett är inte känt. Ärendet rubriceras som försök till mord, men det fanns ingen misstänkt eller gripen under måndagsmorgonen.

https://www.expressen.se/gt/blodig-man-hittad-utanfor-butik-misstankt-mordforsok/?fbclid=IwAR10lSutjhWAkMDqh2qwGI1trDeQ9ceor6ljO-m0BO_lWV-qNXyCIkGaDMM
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan-209036

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.