Man i Göteborg nekade köpa knark, blev knivrånad

| 30 augusti, 2021

Strax innan midnatt larmade en man polisen i Göteborg att han blivit tillfrågad av två för honom okända män om han ville köpa hasch. När mannen avböjer blir han först knuffad och sen hotad med kniv varefter gärningsmännen tilltvingar sig hans mobiltelefon.
Det hela utspelade sig på söndagskvällen vid Vagnhallen Majorna i Göteborg. Mannen ska ha undkommit utan fysiska skador och polisen har skrivit en anmälan om rån i ärendet. Ingen var på måndagsmorgonen gripen för rånet.

https://www.expressen.se/gt/man-nekade-knark-blev-knivranad-/?fbclid=IwAR2IAx324nwsc3wRIJxhSLo8SXKAQ7D8v2DhrTbiAwor2xdWGVLFO_4blfc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.