Hans Sandin: Miljötalibanerna på SVT och lögnerna!

| 31 augusti, 2021

Sedan 1998 har världens temperatur varit konstant eller sjunkit, ingen katastrof på väg alltså.

Men meteorologen på SVT har en annan åsikt:

Ett varmare klimat gör att skyfall kommer att bli vanligare i framtiden. Nya högupplösta modelleringar från SMHI visar att de även kommer att bli mer intensiva. Och om utsläppen fortsätter att öka kraftigt riskerar översvämningar som den i Gävle att bli dubbelt så vanliga.

Om utsläppen fortsätter att öka kraftigt kan skyfallen bli 40 procent mer intensiva vid seklets slut än idag. Det betyder kraftigt ökade mängder regn. Hydrologiska modeller som simulerar vattnets väg ut i sjöar och hav, visar att översvämningar i så fall kan bli dubbelt så vanliga.

Helt riktigt! Dessa rapporter bygger endast på datamodeller som är högst tvivelaktiga. Man matar in data i modellen beroende på vilka svar man vill få ut av den. Så den kan man fiffla med hur mycket som helst och bygger inte det minsta på riktig vetenskaplig grund, vilket är att förvanska sanningen till alla medborgare i hela Sverige.

Utöver att stora anslagssummor lagts ner på att bevisa denna teori, som tycks vara av underordnad betydelse, har den ensidiga satsningen medfört att forskningens trovärdighet reducerats allvarligt.

Hans Sandin

Svt


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.