Äldre man bestulen i sin bostad av män som sade sig komma från “kommunen”

| 1 september, 2021

Vid 16.15 på tisdagseftermiddagen ringer en äldre man i Vänersborg till polisen och berättar att han har blivit bestulen på sitt bankkort av två män som sade sig komma från kommunen. Enligt den äldre mannen kom de in i hans bostad för att de skulle montera en brandvarnare. När männen sen lämnat mannens bostad upptäckte offret att hans bankkort var borta. Polis sändes till bostaden som ligger i centrala Vänersborg för att ta upp en anmälan. Enligt polisen rubriceras brottet som som bedrägeri och åldringsbrott. Det är dock ännu oklart om polisen hjälpt mannen att spärra bankkortet liksom om de båda männen lyckats ta ut några pengar från mannens konto.

https://www.expressen.se/gt/man-bestals-av-man-fran-kommunen/?fbclid=IwAR3MaglbzooC4NqyvD-TgBcwzgLB7Rld-Y9tEJ-8W7hwptGs3eXlgJghhmA
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/augusti/31/31-augusti-1615-bedrageri-vanersborg/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.