Två personer gripna i Nacka misstänkta för förberedelse till mord

| 1 september, 2021

Polisen larmades till området kring Orminge centrum i Nacka vid 13.15-tiden på tisdagen då personer sett en maskerad person med ett vapenliknande föremål. Enligt uppgift inleddes en större polisinsats och flera patruller sändes dit. Polisen inledde dessutom en förundersökning förberedelse till mord och grovt vapenbrott i ärendet. Flera utredningsåtgärder har enligt polisen vidtagits såsom exempelvis husrannsakningar, förhör, beslag med mera. Enligt polisen har två personer gripits som misstänkta i ärendet. Polisen har också spärrat av platser där tekniska undersökningar har gjorts under tisdagen.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-forberedelse-till-mord-tva-gripna/?fbclid=IwAR1P_Ra8bgR8dqF1iu53r7Pp0UK927J6KXKQpa5a5nKS9Ov_LM8QzUolbRw
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/augusti/31/31-augusti-1314-vapenlagen-nacka/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.