Fyra anhållna efter misstänkt kidnappning och misshandel i Hudiksvall

| 2 september, 2021

Vid 16.05 på tisdagen påträffade en polispatrull en blödande man i Hudiksvall. När polisen talat med mannen visade det sig att han på söndagseftermiddag blivit utsatt för ett flertal brott. Enligt polisen ska mannen bland annat blivit misshandlad med olika sorters tillhyggen. På tisdagen greps tre av de misstänkta i ärendet, en fjärde person greps på onsdagen. Alla fyra har efter gripandet blivit anhållna.
Polisen rubricerar brottet som grov misshandel, olaga frihetsberövande och övergrepp i rättssak. Enligt polisen kan dock denna rubricering ändras med utredningen. Polisen meddelade senare under onsdagen att de inte kan kommunicera ytterligare detaljer än ovan då detta skulle kunna äventyra förundersökningens slutresultat.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-kidnappning-i-hudiksvall-fyra-anhallna/?referrer=todays-news
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/augusti/31/31-augusti-1605-misshandel-grov-hudiksvall/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.