MOHAMED OMAR: Svenska ordningsvakter upprätthåller sharia

| 2 september, 2021

“Kvällen den 24 augusti 2015 sände Aktuellt ett reportage från Rinkeby. Reportern befann sig på torget med den somaliska ex-muslimen Mona Walter. Ett gäng aggressiva ungdomar skrek ”Det här är inte Sverige!” och ”Hora!”

Enligt vissa av Rinkebys unga invånare är området alltså inte längre en del av Sverige. Den religionsfrihet och yttrandefrihet vi åtnjuter i andra delar av landet finns inte här. Den finns bara på pappret, men på gatan gäller något annat. Se där ett förortskalifat i vardande.

Medan jag skriver detta pågår massinvandringen och islamiseringen. Allt fler områden rinkebyseras.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “MOHAMED OMAR: Svenska ordningsvakter upprätthåller sharia

 1. sala

  Stort tack till allah “goda” människor som fixat nedmonteringen av ett fredligt, jämlikt och framstående industrination. Räkna inte med att ni kommer att komma undan när det islamiska/kriminella övertagandet är gjort. Se vad som hände i IRAN! Vilka avrättades först?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.