Polis misstänker brott efter att treåring fallit från balkong i Nyköping

| 2 september, 2021

I måndags eftermiddag vid 15.30-tiden larmades polis och ambulans till Brandkärr i Nyköping efter att ett treårigt barn fallit flera våningar från ett bostadshus. Barnet fördes med ambulans till sjukhus med vad polisen betecknade som oklart skadeläge. Vid 16.30-tiden meddelade polisen att de då inte misstanke något brott bakom fallet. Och att de betraktade händelsen som ett tragiskt olycksfall.
På tisdagsförmiddagen gjorde polisen en uppdatering om ärendet vid 10.20 då de meddelade att barnet avlidit av sina skador på sjukhuset.

Men fortfarande då på tisdagen vidhöll polisen att de inte misstänkte något brott. Vid 15.20 under onsdagen kom ytterligare en uppdatering i ärendet där de meddelade att det i samband med ytterligare utredning och granskning av ärendet har misstanke uppstått om vållande till annans död och en utredning är påbörjad. Enligt uppgift leds utredningen av åklagare på åklagarkammaren i Nyköping.
Enligt uppgift finns ingen frihetsberövad på onsdagen.

https://www.expressen.se/nyheter/polisen-misstanker-brott-efter-trearing-dod/?referrer=todays-news
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/augusti/30/30-augusti-1609-ovrigt-nykoping/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.