Rån mot klock- och smyckesbutik i Jakobsberg

| 2 september, 2021

Vid 18.30-tiden larmades polisen om ett rån mot en klock- och smyckesbutik i Jakobsbergs centrum, väster om Stockholm. Enligt polisen ska en maskerad man då varit inne i en affär i centrum och slagit sönder någonting med ett tillhygge. Enligt olika uppgifter ska tillhygget vara en kofot eller en yxa. Han ska därefter lämnat butiken springandes. Ingen i butiken ska ha skadats vid rånet. Polisen var på plats under onsdagskvällen och letar efter gärningspersonen med patruller och helikopter.

Under kvällen ska polisen också gå igenom kamerabilder från butiken samt göra en teknisk undersökning på brottsplatsen. Under onsdagskvällen samlade polisen även in vittnesmål. Enligt uppgift ska det varit många personer i centrum när rånet skedde.
Strax efter klockan 19 sade polisens presstalesperson Carina Skagerlind: “Han har fått med sig gods från den här affären, så det är ett fullbordat rån. Polisen har inlett en förundersökning angående rån i ärendet.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/raan-i-klockbutik.aqODuYKyQ?fbclid=IwAR0w09zVlU7bdMaUQXkrb25WG7xtstKlj5SlRf-hPM4hk1WSSoZXFWeTBt8
https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/ran-jarfalla-jakobsbergs-centrum-209402

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.