Man har erkänner bombhot mot Uddevalla tingsrätt

| 3 september, 2021

På torsdagseftermiddagen skrev jag om att polisen fått in ett larm strax innan klockan 11 från flera medier som fått mail om att 300 “bomber” skulle sprängas vid Uddevalla tingsrätt. Upplösningen på detta brott kom vid 15-tiden på eftermiddagen då polisen meddelade att de gripit en man i 30-årsåldern i tingsrättens lokaler misstänkt för bombhotet.
Strax efter 18.30 uppdaterades informationen om ärendet med att den gripne mannen hade anhållits av åklagare och att han har erkänt brottet under förhör. Polisen ska även ha säkrat viss teknisk bevisning under eftermiddagen som styrker mannens erkännande.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/man-gripen-foer-bombhot-mot-tingsraett.7kWTbqGUy
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/2/02-september-1057-bombhot-uddevalla/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.