Rån mot butik i Norrköping, polisen vädjar om hjälp

| 3 september, 2021

Strax efter klockan 19 på torsdagskvällen larmades polisen till en butik vid Nya Torget i Norrköping med anledning av ett rån. Enligt uppgift ska flera gärningspersoner hotat personal med ett pistolliknande föremål. Polisen meddelar att de ska ha fått med sig gods från brottsplatsen Men exakt vad för gods var inte ännu preciserad vid 20-tiden. Det är också oklart vid 20-tiden om rånarna försvann från platsen gående eller om de körde därifrån. Enligt uppgift blev ingen i butiken fysiskt skadad vid rånet. Polisen har startat en förundersökning om grovt rån i ärendet och delar av butiken har spärrats av för kriminalteknisk undersökning. Under torsdagskvällen fanns inga misstänkta eller gripna för rånet och polisen vädjade under kvällen på sin hemsida om att de vill komma i kontakt med personer som vet något om denna händelse.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/butik-raanad-polisen-soeker-vittnen.dvg8VyXGl
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/2/02-september-2014-ran-norrkoping/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.