Man blev av med halsband när två maskerade män rånade honom på Hisingen

| 4 september, 2021

Vid 16-tiden på fredagseftermiddagen rånades en man i 45-årsåldern av två maskerade och beväpnade män på en moped. Enligt polisen inträffade rånet på Baron Rogers gata i Hisings Backa. Den 45-åriga mannen berättade för polisen att rånarna var svartklädda med svarta munskydd när de kom fram till honom. Och medan den ena av rånarna visade upp ett pistolliknande föremål för honom så tog den andra av hans halsband. Efter detta så försvann männen från platsen på mopeden. Polisen var på plats och tog uppgifter samt skrev en anmälan om rån i ärendet. Enligt uppgift ska den 45-åriga mannen inte ha skadats fysiskt vid rånet. Ännu vid 21.30-tiden på fredagskvällen finns ingen misstänkt eller gripen för rånet.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-ranad-av-personer-med-pistolliknande-foremal-pa-hisingen/?referrer=todays-news
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/ran-goteborg-baron-rogers-gata-209607

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.