Flera skott avlossade mot villa i Arkelstorp i nordöstra Skåne

| 6 september, 2021

Strax före klockan 23 på söndagskvällen larmades Kristianstadspolisen om en skjutning mot en villa utanför Arkelstorp i nordöstra Skåne. Enligt uppgift blev villan beskjuten av ett flertal skott och där ett träffat ett fönster. Polis var på platsen och spärrade av för teknisk undersökning samt påbörjade förhör med boende i villan och eventuella vittnen till skjutningen. Enligt polisen ska ingen person ska ha skadats vid skjutningen som polisen rubricerar mordförsök och grovt vapenbrott. Ännu vid klockan två på natten mot måndagen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/villa-beskjuten-i-kristianstad/
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/mord-drap-forsok-kristianstad-arkelstorp-209813

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.