Grovt brott i Västerås visade sig vara försök till grov rån

| 6 september, 2021

Strax innan klockan 19 på söndagskvällen larmades polisen i Västerås ut till ett grovt brott i Dingtuna i Västerås kommun. Initialt var polisen förtegna om vad som hänt och ville inte avslöja några detaljer om det. Det enda de meddelade via sin hemsida var att eftersom insatsen är pågående och utredningen är i en känslig fas kommer inga mer uppgifter lämnas om detta. Det enda mer de skrev var att det inte skulle vara någon fara för allmänheten.
Men strax efter klockan sju på måndagsmorgonen kom en uppdatering om det grova brottet. Enligt polisens hemsida ska det grova brottet vara att flera personer ska ha försöka att tvinga till sig en moped med ett pistolliknande föremål. Polisen har startat en förundersökning angående grovt rån. Om polisen har någon misstänkt eller gripen i ärendet framgår inte av pressmeddelandet från polisen.

https://www.expressen.se/nyheter/grovt-brott-utreds-i-vasteras-ipq5z/?fbclid=IwAR1V-g5hG7zpPIYeRCFYJnm35eldtqS2j0sEO-_cLeP84Ppkkm30xLM3T_Y
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/misstaenkt-grovt-brott-i-vaesteraas.LUA7MsUIT?utm_source=share-btn&fbclid=IwAR2fWI-QbI3E3CFLOsQ3Skv1aSZ0ygaV_7jWa6CkQlVCgyIAUxP7XAxh4yQ
https://polisen.se/aktuellt/polisens-nyheter/?requestId=1630901616626&lpfm.loc=Västerås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.