Par fann inbrottstjuv på sin tomt

| 6 september, 2021

Strax innan klockan ett på natten till måndagen larmade ett par i Munkedal i Göteborg att de funnit en inbrottstjuv på sin tomt när paret kom hem till sitt hus. När paret körde upp mot tomten upptäckte de en man med flera påsar och i påsarna fanns parets värdesaker. Mannen försökte smita från platsen, men i sin iver att göra detta körde han in i några träd och fastnade där. Innan mannen fastnade i träden ska han även backat på parets bil och kvinnan, som dock klarade sig utan skador. Därefter försökte mannen att ta parets bil, men misslyckades med detta. När polisen anlände till platsen så greps mannen.
Polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr säger: “I samband med detta har han även försökt ta parets bil men misslyckats med det. Vi kommer fram och griper mannen som är misstänkt för inbrott och även bilen han kom i är stulen sedan tidigare.”
Mannen är nu misstänkt för en rad brott, allt från inbrottsstöld, tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel samt misshandel.

https://www.expressen.se/gt/par-hittade-ranare-pa-tomten/?fbclid=IwAR1W_mUaKjkjgMTQbebIJWLNT7ACfH-eySJjeCaKdQ-sbeAEIRQLw4wGRJQ
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan-209821

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.