Socialdemokratisk riksdagsledamot lämnar sina uppdrag efter att ha blivit stoppad av polisen och fått blåsa

| 6 september, 2021

Enligt uppgift så lämnat riksdagsledamoten Inge Ståhlgren (Socialdemokraterna) på egen begäran riksdagen med omedelbar verkan. Detta efter att han under lördagen blev stoppad av polisen och han fick blåsa. P4 Sörmland som var först med att rapportera om detta sade att de inte hade några uppgifter om promillehalten. Men Inge Ståhlgren skrev i ett mail till kanalen att han ångrar djupt det inträffade och förstår att det påverkar människors förtroende för mig. Och han valde därmed att lämna riksdagen och sina uppdrag där. Och med tanke på vilka uppdrag han hade så gjorde han rätt enligt mig. För sitter man i justitieutskottet och trafikutskottet, även som bara suppleant borde man ha bättre förstånd än att köra bil under alkoholpåverkan.

https://www.expressen.se/nyheter/riksdagsledamot-lamnar-korde-alkoholpaverkad/
https://sverigesradio.se/artikel/korde-bil-med-alkohol-i-kroppen-lamnar-riksdagen

1 En tanke på “Socialdemokratisk riksdagsledamot lämnar sina uppdrag efter att ha blivit stoppad av polisen och fått blåsa

  1. sal

    Tja i den socialdemokratiska världen är han väl rätt man för att bli chef för polisen eller justitieminister

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.