Utbrändhet

| 7 september, 2021

Ni mina läsare vet att jag för mer än ett år sen höll på att drabbas av utbrändhet och fick ta en paus från PS under en månads tid. Och som ni kanske märkt så har jag den senaste tiden varit extremt aktiv på sidan. Och nu har jag känt av samma symtom som jag hade då, men i ett tidigare stadie som tur är. Så framöver mina vänner kommer jag att ta det lugnare och inte skriva så mycket som innan, för hur länge vågar jag inte säga, men det blir nog ett tag.

Allt beror på hur kroppen reagerar. Jag ska dock inte ta paus helt och hållet denna gången utan kommer bara att dra ner på skrivandet.
Jag hoppas ni har förståelse och att ni alla stannar kvar och läser alla andra utmärkta skribenters alster. För vi har en lång väg att vandra fram till valet 2022 och mycket kan hända innan dess. Jag vill kunna få vara med om att förmedla detta då och inte bränna ut mig helt nu.
Så därför denna drastiska åtgärd från min sida.

Göran Walther

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Utbrändhet

 1. Anders

  Krya på dig ,Göran.
  Och ladda upp kroppen så du är i toppform när valrörelsen kommer igång på allvar.
  Din röst behövs

  Svar
 2. Carl den 12

  Tack, Bästa Göran och ta väl hand om dig❤

  Calle som snart får söka, för att PS💪är beroende framkallande🤔

  Vi är många därute, som kör på olika sociala medier och håller ställningen växelvis, tillsammans för ett Gott Sverige🇸🇪

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.