16-årig pojk rånad på bankkort i centrala Malmö, rånarna avslöjades av sin förtjusning för pizza

| 10 september, 2021

Strax innan klockan 5 på torsdagseftermiddagen larmades Malmöpolisen om ett personrån på Regementsgatan. Enligt uppgift hade den rånade en 16-årig pojke blivit hotad med tillhygge, slagen i ansiktet och blivit rånad på sitt bankkort av två jämnåriga pojkar. Den 16-åriga pojkens far ringde och anmälde rånet och spärrade bankkortet samtidigt. När han spärrat kortet fick han information från banken om att kortet precis har använts på en pizzeria som ligger i närheten av brottsplatsen. Denna information vidrarebefodrade han till polisen som sände ut ytterligare en patrull till pizzerian. Där de anträffar två personer som passar in på signalementet, och som sitter och avnjuter var sin pizza. De två personerna, som också är i 16-årsåldern grips på platsen och har under kvällen förhörts av polisen. Vid gripandet var de misstänkta för för rån, huruvida de är efter förhöret är inte känt. Enligt uppgift ska den rånade 16-åringen inte ha blivit fysiskt skadad vid rånet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ran-i-malmo–kortanvandning-avslojade/?fbclid=IwAR00n0sS010d3vkOrtFgajkYkwYfOg3FPAlBvnYtkjeMkm1uVqL9knkoAbE
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/ran-ovrigt-malmo-regementsgatan-210232

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.