Johan Westerholm: Bra mat en klassfråga

| 12 september, 2021
Foto: Edward Nordén

Allt fler opinionsbildare ger sig in i klimatdebatten. Där nu förslag förs fram från även borgerligt håll att med extra skatter och pålagor styra konsumentens beteende. Om inte mat redan var en klassfråga så kommer det bli det nu samtidigt som de politiska förslag som förs fram kommer få följdverkningar långt utanför Sveriges gränser.

Sverige står inför en historisk turbulent tid det kommande decenniet. Inte bara som konsekvens av det tilltagande våldet utan mer långsiktigt effekterna av den av Ibrahim Baylan (S) framförhandlade energiöverenskommelsen skall pareras.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.