20-årig man knivstucken vid rån i Aneby på småländska höglandet

| 13 september, 2021

Strax innan klockan 23 på söndagskvällen larmades polis och ambulans till en adress i det lilla samhället Aneby på det småländska höglandet. Anledningen till larmet var att flera gärningspersoner hade knivhuggit en man i 20-årsåldern i samband med att de rånat honom. Vid rånet ska gärningspersonerna kommit över flera värdesaker, bland annat mannens bil. När polis och ambulans anlände till platsen fann de mannen skadad och han fördes med ambulans till sjukhus. Mannens skador ska enligt polisen vara flera stickskador, dock inte några livshotande sådana.

Brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning. Efter rånet försvann gärningspersonerna i offrets bil. Den återfanns drygt en halvtimme senare utmed länsväg 971 då gärningspersonerna försökt tända eld på den. Polisen satte in hundpatrull som efter en sökinsats kunde lokalisera och gripa de misstänkta gärningspersonerna. Enligt polisen var alla tre män i 20-årsåldern. Polisen har startat en förundersökning om grovt rån, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt skadegörelse genom brand. Under måndagsmorgonen har de tre gripna gärningsmännen anhållits.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/ung-man-knivskuren-i-aneby
https://www.expressen.se/gt/ung-man-knivskuren-i-aneby-tre-personer-gripna/?fbclid=IwAR1SH45UM8Q22MPxboPdyA4JG4nutqG2AQpRJpo2uhaGExrdgEhGQ41e4bc
https://brottsplatskartan.se/jonkopings-lan/sammanfattning-natt-jonkopings-lan-210586

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.