En man gripen för mordförsök på 40-årig man i Borås

| 14 september, 2021

Vid 19.50-tiden på måndagen fick polis och ambulans larm till en adress i stadsdelen Kristineberg i Borås där en man i 40-årsåldern blivit knivhuggen i ryggen. När polisen och ambulansen anlände till platsen så var den knivhuggne mannen vaken och talbar. Men efter att han fått vård på platsen så fördes han till sjukhus för ytterligare vård vid 20.30-tiden. Dock är skadeläget för mannen oklart. Efter att den knivhuggne mannen förts till sjukhuset spärrade polisen av platsen för teknisk undersökning samt påbörjade arbetet med att finna gärningsmannen som försvunnit från brottsplatsen efter att den utfört knivhuggningen.

Lite senare på måndagskvällen meddelade polisen att de gripit en man som misstänkt.
Vakthavande befäl Andreas Odén sade vid 22-tiden: “Det skedde på en adress i Borås, i samband med en husrannsakan.”
Odén tycker att det känns skönt att gärningsmannen kunde gripas så fort. Vid 22-tiden visste fortfarande inte polisen hur skadeläget var för den knivhuggne mannen. Men Odén meddelade att polisen inte då ännu kunnat hålla något förhör med honom. Ärendet som initialt rubricerats som grov misshandel ändrades under kvällen och den gripne mannen greps för försök till mord alternativt dråp.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-garningsmannen-pa-fri-fot/?fbclid=IwAR1lh238UAVMJjINAIJxAV7tfnguBh67uR8Y7rKT_1Y7Ju1sGxQWdCDpzHg
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/13/13-september-1947-morddrap-forsok-boras/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.