Grovt brott i Kvarnsveden i Borlänge, misstänks vara grov våldtäkt

| 15 september, 2021

Under natten mot tisdagen begicks ett grovt brott i Kvarnsveden i Borlänge. Initialt ville polisen inte berätta vad för brott det rörde sig om men under tisdagen kunde polisen bekräfta att det rörde sig om en grov våldtäkt. I samband med att polisen ryckte ut till Kvarnsveden under natten så spärrades en plats av för teknisk undersökning. Dessa avspärrningar hävdes efter att den tekniska undersökningen var klar på tisdagen. Och under tisdagen sågs även polishelikopter hovra över stadsdelen.
Stefan Wickberg vid polisen sade på tisdagskvällen: “Vi kanske kan säga mer under förmiddagen i morgon. Det är utredningen som avgör vilka uppgifter som vi släpper. Vi är klara med alla undersökningar.”
Under tisdagskvällen meddelade polisen också att det då inte fanns någon misstänkt eller frihetsberövad i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-grovt-brott-i-borlange/
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/14/14-september-1838-ovrigt-borlange/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.