Man skjuten i underkroppen i Riddarparken i centrala Jakobsberg

| 15 september, 2021

Strax innan klockan 20 på tisdagskvällen larmades polis och ambulans till Riddarparken i Jakobsberg i Järfälla kommun på grund av en skjutning. När polisen anlände till platsen fann de en man med skottskador i underkroppen. Mannen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter men hans skadeläge var under kvällen okänt. Enligt uppgift ska två personer strax efter skjutningen försvunnit på en elsparkcykel. Polisen spärrade av brottsplatsen och under tisdagskvällen har tekniker varit på platsen och gjort en teknisk undersökning. Men polisen använde sig också under kvällen av områdespoliser, utryckningspoliser. Hundpatrull, helikopter i sökandet efter gärningsmännen. Under kvällen var polisen för övrigt förtegna om skjutningen. Men vid kvart över nio på onsdagsmorgonen så meddelade de att en person har anhållits, misstänkt för mordförsök. Hur skadeläget är för den skjutne mannen förblir okänt på onsdagsmorgonen.

https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-person-skjuten-i-jarfalla/?fbclid=IwAR1q-XdVmGq4QH8XUiIFgM5g2Oz7X97aWAiRhOndMbeaUVu-PW_bBSjU6FE
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-skottskadad-i-jarfalla
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/14/14-september-1957-skottlossning-jarfalla/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.