PK-maffian går till attack mot att Chang Frick på Nyheter Idag bjöds in till SVT:s “Mötet”

| 15 september, 2021

I SVT:s “Mötet” i måndags möttes grundaren av Nyheter Idag Chang Frick och Frida Boisen från TV3:s Trolljägarna för att debattera om ”journalistiska metoder och näthat”. Men detta möte möttes drabbades av mycket hat från vänsterhåll både från de svenska vänsterjournalisterna men ännu mer från den före detta generalsekreterare i Sveriges advokatsamfund Anne Ramberg och från före detta socialministern Annika Strandhäll. Dessa båda menade att det var förskräckligt att en public service-kanal kunde upplåta tid i TV för en aggressiv man från en värdelös nyhetssajt.

Detta för att Chang Frick i programmet riktade hård kritik mot den svenska journalistkåren och hur den behandlar människor med åsikter som etablissemanget inte tycker om.
Som när han sade: “De ska få den skiten de utsätter andra för. Journalister som beter sig som svin ska få samma bajskaramell som de utsätter andra för och gör karriär på, och vill vara jättefina. Ja, de ska ha det mulet rätt upp i näsborrarna. Det är rättvisa.”
Men är detta så konstigt att Frick utdelar denna käftsmäll, med tanke på hur Frida Boisen uppfört sig mot dem som hon anser är näthatare?

För även om statistiken inte är helt ny så visar det sig att över 70 procent av journalistkåren tillhör vänsterpartiet, socialdemokraterna och miljöpartiet?
Men att två stycken föredettingar ska flyga i taket för att andra än deras åsikter får komma till dager det tycker jag är häpnadsväckande.
Man tycker ändå att de båda före detta högdjuren borde ha så mycket självdisciplin att de inte skriker ut detta på sociala nätverk. Men så är det när några få procent av journalistkåren ska slåss med den mäktiga PK-draken och dess anhängare, det är en ojämn kamp.
Men en kamp som Chang Frick tog och som han med säkerhet vann anhängare för bland dem som tittade på programmet.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “PK-maffian går till attack mot att Chang Frick på Nyheter Idag bjöds in till SVT:s “Mötet”

 1. Anders

  Säger en hel del om hur vonoben damerna ser på hur samhället skall fungera.
  Vänliga människor som inte delar deras syn på samhället skall tystas .
  Om kriminella och invandrade våldsverka säger de inte ett knyst .
  Platsen vid syltburken övertrumfar allt .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.