Man till sjukhus i privat bil efter slagsmål med tillhyggen i Malmö

| 16 september, 2021

Vid 20.30-tiden på onsdagskvällen larmades polisen om att ett bråk mellan flera individer utbrutit på Eriksfältsgatan i Malmö. Flera polispatruller sändes till platsen och när de anländer till platsen fanns inga personer kvar som varit inblandade i bråket. Samtidigt som poliserna anlände till brottsplatsen får ledningscentralen in samtal från sjukhuset att en skadad person förts in med en privat bil. Enligt uppgift ska denna person vara en man och han har skadats med någon form av tillhygge. När han anlände till sjukhuset var han vaken och talbar men han har sådana skador att han behöver ha vård på sjukhus. Polisen var kvar på brottsplatsen under kvällen och sökte spår från slagsmålet samtidigt som de samlade in vittnesuppgifter. Det är inte känt på torsdagsförmiddagen om den skadade mannen har förhörts av polisen, det är heller inte känt om någon är misstänkt eller gripen för misshandeln.

https://www.expressen.se/kvallsposten/person-till-sjukhus-efter-brak-i-malmo/?fbclid=IwAR3DDTtxwnU6afbGphEyv9KebRSKqNWg8JLWkgXId5vHjHkSYbWGgO_0ylU
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/15/15-september-2037-brak-malmo/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.