Beväpnat butiksrån i centrala Trollhättan

| 17 september, 2021

Strax innan klockan 16 på torsdagen fick polisen ett larm från en butik i centrala Trollhättan. Det var larmbolag som först fick överfallslarmet och sen i sin tur larmade polisen om händelsen. Det var butiksinnehavaren som satt bakom kassan och var den som utsattes för hotet. När polisen anlände till butiken kunde konstateras att en person varit där och hotat med kniv. Enligt uppgift var det en ensam person som kom in med en svartrutig mask för ansiktet och han ska ha kommit över 20 paket cigaretter enligt polisen. Efter rånet ska han lämnade platsen till fots. Polisen har sökt efter honom under torsdagseftermiddagen i närområdet med bland annat hund men utan resultat. Nu söker polisen vittnen till rånet och personer som har gjort iakttagelser före eller efter rånet. Enligt polisen söker de efter en man som är mellan 18-20-årsåldern. Vid rånet bar han en svart regnjacka och en gulbeige munkjacka under. Ingen person ska ha skadats vid rånet.

https://www.expressen.se/gt/maskerad-ranare-hotade-med-kniv/?fbclid=IwAR3OMsPux0xTivN94vjNN8PxsmfnxsrGNzPCskW-od0hAQML2h9fODJ1IH0
https://www.ttela.se/nyheter/trollhättan/butiksrån-i-centrala-trollhättan-1.55035242?fbclid=IwAR03yz_4_Vo5wmMss8KLlQrjtXLJJwzvnIOiqwv_MxzvJ5xhz7IKPbwiMRU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.