Bråk och misshandel vid Tivoliparken i Kristianstad, patrullbil utsatt för stenkastning

| 17 september, 2021

Strax efter klockan 18 på torsdagskvällen larmades polisen om ett pågående bråk på badhusets parkering vid Tivoliparken i Kristianstad. Ett flertal polispatruller skickas till platsen och när de anlände till platsen så visade det sig att det rörde sig om ett större bråk med ett flertal personer inblandade. Enligt uppgift blev en man i 20-årsåldern misshandlad i samband med bråket och polisen upprättade en anmälan om misshandel på platsen. En av de patrullerna som sändes till platsen blev utsatt för stenkastning när de satt i polisbilen. Därefter lämnade en okänd gärningsperson platsen. Ingen person kommer till skada och en anmälan om försök till grov misshandel upprättas. I nuläget är ingen misstänkt eller gripen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/brak-i-kristianstad-vid-tivoliparken/
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/16/16-september-1812-misshandel-kristianstad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.