SVT gör sig till islamvänsterns språkrör

| 17 september, 2021
Aktivisterna Fatima Doubakil och Maimuna Abdullahi anländer till hovrätten för västra Sverige, i bakgrunden Ann-Sofie Hermansson. Foto: Adam Ihse/TT

“Återigen misslyckas Public service med att skilja på opinionsbildning och opartisk nyhetsförmedling. Nu senast Kulturnyheternas Per Andersson som går över gränsen när han försvarar extrema aktivister.

Förtalsmålet mot Göteborgs tidigare kommunalråd Ann-Sofie Hermansson (S) har fått stor uppståndelse runt om i hela riket. Det var i mars 2018 som Hermansson ingrep för att stoppa en filmvisning i kommunens lokaler med vad hon menade var extrema aktivister, Fatima Doubakil och Maimuna Abdullahi, båda med kopplingar till organisationen Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén (MMRK). Filmvisningen skulle bland annat handla om Frankrikes burka-förbud och Hermansson motiverade ingreppet med ett blogginlägg, vilket är det som de båda aktivisterna nu menar utgör förtal…”

Läs vidare i BLT


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “SVT gör sig till islamvänsterns språkrör

 1. ulf

  Hjärnstörda finns det bevisligen gott om 🤯🤯 Var finns svenskt sunt förnuft ? Om inte Sverige passar varför återvänder man inte då dit man kom ifrån ? Varför komma hit och se ned på samt förlöjliga och i grund kränka vanliga svenska skattebetalare ? Återvänd till det land som ni kom ifrån .🙄🙄 Då slipper ni känna er förtalade givetvis 🤯🤯🤯🤯🙄 Som svensk skattebetalare känner jag mig kränkt,skall jag starta ett stenåldersslagslagsmål kanske ? Känns lite intelligensbefriat och grottmänniskolikt . …..knölpåkar ,rena stamkrig ?
  Det är kanske stamslagsmål på allmän plats som är framtiden 🤔Vad säger pajasregeringen….Mera stenålder utvecklar Sverige ?
  Tillbaka till forntiden……….öga för öga,tand för tand .
  Japp,så blir det.🇸🇪🇸🇪.
  Sverige är inte längre Sverige,det är ett mångkulturellt raserat avskyvärt fiasko,som kommer att gå under.Underutveckling mot ett nytt U land har högsta prioritet.Alla skall ned i samma analfabetiska gyttja,landet skall med dårskap förgöras.
  Tacka bidrag(S)partiet,C)appvändarna och ( Mp)miljöstördas patrask.
  Att återvända till stenåldersnivåär inget okänt för dessa rena pajaser.🐷🐷🐷
  Vakna Svenskar nu måste ni Orka 🙄🙄🙄🙄

  .

  Svar
 2. Salam

  Islamism är efterföljare till nazismen . Stackars det naiva Sverige som via 7 klövern leds in i ett nytt facistiskt århundrade

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.