Bensinstation rånad i Bromölla, gärningsmannen hotade personalen med vapenliknande föremål

| 18 september, 2021

Runt klockan 20 på fredagskvällen kom en person in på en bensinstation på Tians väg i Bromölla och hotade personalen med ett vapenliknande föremål. Personen, en man kom över lite tobak och ska sen ha lämnat platsen. Personalen på bensinstationen ska ha känt sig hotade men ska inte blivit fysiskt skadade vid det beväpnade rånet. När polisen anlände med flera patruller till platsen så spärrades stationen av för teknisk undersökning och polisen inledde förhör med personalen. De gav sig också ut för att söka efter gärningsmannen. Och vid klockan 20.30 uppdaterade polisen sin sida med att de gripit en man i 20-årsåldern i Kristianstad misstänkt för rånet. Vid 21-tiden på fredagskvällen var polisen klar vid bensinstationen och avspärrningarna hävdes.

https://www.expressen.se/kvallsposten/bensinstation-ranad-i-bromolla/?referrer=todays-news
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/ran-ovrigt-bromolla-tians-vag-211160

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.