Misstänkt misshandel i Bällsta, man hittad med skador efter “stickvapen”

| 18 september, 2021

Strax efter klockan 18 på fredagskvällen hittades en skadad man av en förbipasserande i Bällsta, nordväst om Stockholm. Personen larmade polisen som anlände med flera enheter till platsen vid 19-tiden.
Polisens presstalesperson Anna Westberg sade: “Vi har ett pågående ärende med anledning av den här händelsen.”
Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans, han ska dock varit vaken och talbar när ambulansen lämnade platsen. Vid 19-tiden visste polisen inte med säkerhet vad det är för skador mannen hade, men de tror det rör sig skador av ett vasst föremål som han blivit utsatt för. Polisen var under fredagskvällen för övrigt förtegen om den pågående insatsen. De meddelar dock att de arbetar med att samla in mer information om det som inträffat.

https://www.expressen.se/nyheter/skadad-man-hittad-i-ballsta-misstankt-misshandel/
https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/misshandel-grov-stockholm-ballsta-211140

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.