#riks: Konsten att överleva Svenska kyrkan | Helena Edlund

| 18 september, 2021

Helena Edlund är präst, författare och samhällsdebattör. Hon är kritisk till Svenska Kyrkans utveckling mot vänster – och har därför frysts ut av kyrkans ledning. Men hon uppmanar ändå alla medlemmar att rösta i kyrkovalet så att det blir förändring till det bättre.

https://www.adlibris.com/se/bok/konst…

Glöm inte bort att följa #riks på:

Instagram: https://www.instagram.com/riksstudios/

Facebook: https://www.facebook.com/Riksstudios

Twitter: https://twitter.com/Riksstudios


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “#riks: Konsten att överleva Svenska kyrkan | Helena Edlund

 1. Claes Lundin

  Hoppas nå Helena Edlund.
  Hej Helena!
  Bra insatser över lag. Särskilt nu i Riks och Swebbtv. Tyvärr satsas det för lite och för sent. Dina ord borde nått folk tidigare och i större omfattning. Jag såg att du gett ut en bok. Mitt förslag till dig är följande.
  1. Din inställning om att befria kyrkan är absolut lika aktuellt i riksdagsvalet. Det är en ännu större plattform så utnyttja den.
  2. Skulle vilja se att du Gjorde lite turné bland folk.
  3 .Dels på torgen.
  4. Dels att du erbjuder olika organisationer att komma och tala inför deras publik.
  5. Du behöver inte bägära 100 000 per uppträdande. Gör en budget för Hotell, lunch, resa, lite fick pengar. Kom ihåg att en hotellnatt i en stad kan serva flera uppträdanden i närliggande orter. På så vis kan du hålla nere taxan om inte alla behöver lägga ut för hotell+ resa. Då blir du mer överkomlig.
  6. Utöver att du sprider ditt budskap. Kan du kränga böcker. Så låsta kofferten full. Likaså ha en plan för att ordna beställningar. Man måste smida Medans järnet är varmt. Tag betalt direkt så att samtliga beställningar går igenom!
  7. Jag skulle se till att du får en företagssponsor också. Inte nödvändigtvis, men grädde på moset.
  8. Varför inte fråga Riks/swebbtv ifall de vill sponsra dig? Hur menar jag? Långt från alla känner till dessa kanaler. Om de fick åka snålskjuts med dig. Då skulle de nå ut mer finmaskigt i hela landet. Självklart är det Inga jättebelopp de kan bidraga med. Så var resonlig. Låt dem göra reklam för din turné i sin tur. Korta skypeintervjuer under turnéns gång. Du kan ha med dig en lapptopp och en projektor, duk. Visa dem lite från dina framträdanden där adresserna syns väldigt tydligt. Det kan Swebbtv/Riks ordna åt dig. Du skall ju ändå göra en presentation av dig själv. Låt en redigerad snutt vara en del av den processen. Både Riks och Willgert kan ha ett kort tal om vad deras kanaler erbjuder.

  Detta ser företag. Om det fungerar med Riks/swebbtv? Då kan väl jag också använda Helenas tid för att lyfta mina tjänster/produkter? Låt Riks / Swebbtv lägga in den texten för att väcka idéer för framtida satsningar.

  Om du tittar på
  Håkan Bergmarks ljudutrustning så är den både praktisk och hanterbar. Kanske det finns ännu smidigare modeller?
  Varför torgen också?
  Du gör reklam för ditt namn/varumärke! Du attraherar lokalpressen. Det du sår nu kommer du kunna skörda längre fram. Nya bokningar, mer sålda böcker, fler följare etc.

  Jag skulle lägga upp ditt program ungefär så här.
  1. Introduktion
  2. Presentation utav dig själv/ reklam för Riks/Swebbtv.
  3. Det politiska läget i Sverige.
  4. De punkter du tog upp med jarnvall i Riks. Befria kyrkan! Vad som pågår och varför. Ge kontext.
  5. Sälj in kristendomen. Bibelkunskap. Vad menar jag? Se Real Bible Believers | Dr Gene Kim ett exempel Detta är ett spår du kan utveckla. Jag var ” svensk” jag tror du förstår vad jag menar. Lyssnade inte utan hade en förutfattad mening aka hjärntvättad. Jag lyssnade och tyckte det var fantastiskt intressant till och börja med. Historia tänkte jag. Oj, det verkar ju vettigt. Precis som med klimatet, rasismen. Så ser vi inte debatter mellan bibeltroende och vetenskap. För att alldeles för många skulle bli troende igen. Tvärtom mot vad DE vill. (Det finns debatter dem emellan på nätet)
  6. Läs valda stycken ur din bok.
  7. Tag beställningar och kräng böcker.

  Du har en fantastisk röst utnyttja den. Du borde ägna dig att läsa in böcker och få inkomst av detta. Gör så att du sätter upp en youtubkanal. Läs inte bara in din bok. Utan välj ut andra böcker och lås in stycken av dessa. Visa och överbevisa folk att du är bra val! Varför inte börja med de böcker som finns i Swebbtvshopen?
  Bygg ditt varumärke! När detta är gjort då kommer du bli anlitad.
  Redogör för din turné i din kanal. Syfte och redogör för innehållet. Så folk var de kan träffa dig. Hur de skall boka dig. Kostnader etc. Du kan ju göra en vecka ute och en vecka hemma etc.

  Kanalen är ett komplement till dina framträdanden i Riks/swebbtv.
  Filma dina möten. Ljud är 70% Bild 30% Var noga med ljudet. Två mikrofoner? Myggor?

  Dokumentera alltid de organisationer privatpersoner och företag som anlitar dig. Bygg nätverk. Bra för framtida satsningar.
  Du är ju ett proffs på hålla anföranden så betrakta mina idéer som förslag endast.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.