BITTE ASSARMO: Alternativa medier möjliggjorde Anders Holmbergs tuffa utfrågning av Morgan Johansson

| 19 september, 2021

“Nyligen skrev Birgitta Sparf här på Det Goda Samhället om Anders Holmberg och den intensiva beundran som nu visas honom efter att han ställt Morgan Johansson mot väggen. Birgitta menar att även om det är bra att Morgan Johansson till sist fått de svåra frågorna på bästa sändningstid, så borde det ha skett långt tidigare. Och det har hon alldeles rätt i.

Själv vill jag påstå att det faktum att public service nu vågar ställa ministern mot väggen beror på oss som skriver i det som brukar kallas ”alternativa medier” (och som oftast benämns med en fnysning, som vore det något fult och förfärligt).”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.