Sprängning utanför lägenhetsdörr på Stattena i Helsingborg

| 19 september, 2021

Strax innan klockan 12 på lördagen fick polisen ett larm om en sprängning i ett trapphus i ett flerfamiljshus på Hjälmhultsgatan i stadsdelen Stattena i Helsingborg. Enligt uppgift ska sprängningen inte ställt till med så mycket skada, utan endast orsakat ytliga skador på dörren. Polisen spärrade dock av platsen och under eftermiddagen var både polis, bombtekniker och bombhund på plats för att säkra bevis och säkerställa att inget sprängämne fanns kvar på platsen samt tala med de boende. När de gjort vid 16-tiden så hävdes avspärrningen. Polisen har rubricerat ärendet som skadegörelse. Ingen person ska ha kommit till skada. Under lördagen var ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/explosion-utanfor-lagenhet-i-helsingborg/?referrer=todays-news
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/skadegorelse-helsingborg-stattena-211228

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.