Två kvinnor grovt misshandlade i Tensta

| 19 september, 2021

Under söndagsförmiddagen fick polisen in larm om ett bråk mellan flera personer i Tensta. När polisen anlände till platsen var bråket över men på platsen fanns två kvinnor kvar som hade blivit misshandlade.
Polisens presstalesperson Towe Hägg sade: “Det är där vi börjar jobba.”
Enligt uppgift har de två kvinnorna blivit misshandlade med både sparkar och slag och den ena av kvinnorna har förts till sjukhus med ambulans. Polisen rubricerar ärendet som grov misshandel. Enligt polisen ingår förutom ingripandepoliser även tekniker och hundpatrull i utredningsarbetet. Men ännu vid 16.30-tiden hade de ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/tva-kvinnor-skadade-efter-misshandel-i-tensta/
https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/misshandel-grov-stockholm-tensta-211341

1 En tanke på “Två kvinnor grovt misshandlade i Tensta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.