Hotfull man med svärd gripen efter bråk i Hökarängen

| 20 september, 2021

Vid 16-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen då en man uppträdde hotfullt i Hökarängen. Enligt uppgift ska mannen gått runt med ett svärd och varit hotfull mot personer han kom i närheten av. Innan polisen kom till platsen och grep honom ska det uppstått ett bråk mellan mannen och några andra personer. Vid bråket ska hugg utdelats, det är dock inte klart om det var svärdet som användes.
Enligt polisen så greps mannen på grund av detta för misshandel och olaga hot. Efter gripandet har mannen riktat en motanmälan mot en av personerna som var inblandade i bråket, det är dock oklart mot vilken. Det finns inga uppgifter om någon skadats innan eller under bråket i Hökarängen.

https://www.expressen.se/nyheter/hotfull-svardman-gripen-efter-brak/?fbclid=IwAR05G5RsvNlTY6HBjoD5miZGKh-9lcTLsfeBDnkOjwwrBsnQO3iIsy_QoFU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.