Polis nära att bli påkörd vid inbrott, sköt verkanseld mot flyktbil

| 21 september, 2021

Vid 1.30-tiden under natten mot tisdagen larmades polisen till ett pågående inbrott på en bilfirma på Planteringsgatan i Sjöbo. När poliserna anlände till platsen lämnade en okänd bil platsen och en av poliserna var tvungen hoppa undan för att inte bli påkörd av bilen. I samband med detta så avfyrade en polis sitt tjänstevapen för att få stopp på bilen, men detta misslyckades och föraren körde vidare från platsen. Polisen hittade dock den misstänkta bilen bara en kort bit från brottsplatsen.

Föraren kunde dock senare gripas med hjälp av polishund som spårade upp honom. Föraren är misstänkt för försök till grovt våld mot tjänsteman, stöld, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. I samband med detta ingripande kunde ytterligare en man gripas efter att ha kontrollerats med misstänkt stöldgods som tros komma från ett inbrott på en tidningsredaktion. Under natten till tisdagen var det oklart om de två inbrotten har något samband med varandra eller de var två olika händelser.

https://www.expressen.se/kvallsposten/polis-nara-att-bli-pakord-skot-mot-inbrottstjuv/?fbclid=IwAR3WiYcmJn-odWe_DIOH5-0FgiCnqWB5VXyvCqDocyklKjNY_jEPjwXneaE
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/vald-hot-mot-tjansteman-sjobo-211472

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Polis nära att bli påkörd vid inbrott, sköt verkanseld mot flyktbil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.