#riks: “Opartiska” och “oberoende” SVT är som vanligt i första hand en megafon för socialdemokratin

| 21 september, 2021

Rebecka går igenom SVT:s inslag där de bland annat intervjuade “mannen på gatan” om regeringens nya budget. Jonas Lundgren, som fick axla rollen som “mannen på gatan”, visar sig vara en vänsterpartist, och är dessutom gruppledare för Vänsterpartiet Lidingö.

Se inslaget här: https://www.svtplay.se/video/32271695…

Glöm inte bort att följa #riks på:

Instagram: https://www.instagram.com/riksstudios/ 

Facebook: https://www.facebook.com/Riksstudios

Twitter: https://twitter.com/Riksstudios


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “#riks: “Opartiska” och “oberoende” SVT är som vanligt i första hand en megafon för socialdemokratin

 1. ulf

  Det skatte avlönade propaganda ministeriet Svt gör sig till åtlöje igen.Otaliga och åter otaliga är de helt löjliga vänster inslagen i syfte att uppfostra och indoktrinera befolkningen i sann socialistisk anda.De verkar inte själva inse hur man skrattar och förlöjligar all smörja de vräker ur sig allt för sin herre Bidrag(S) och Lögnhal(S)partiet.Annat inte att förvänta sig av V,S och Mp hjon ,tvångsavlönade av en befolkning som inte har ett uns förtroende för spaktaklet som bara tilltar i vänsterstörd omfattning.Allt som förmedlas,Allt,marineras i löjeväckande vänster propaganda.Varje ansiktsuttryck och röstläge anpassas ,fullkomligt fjantigt genomskinligt och enbart löjligt.Det gapskrattas med rätta åt detta stora skämt till ” oberoende ” som de flesta lagt bakom sig för länge sen.Man behöver inte producera fler ” lekprogram för vuxna ” idoter…….hela Svt är ett stort imbecillt skämt som borde skrotas omgående.
  Tack Riks och alla andra kompetenta alternativ som tar sin journalistiska uppgift på allvar 💪🏻🙏🏻

  Svar
 2. Carl den 12

  Nästa gång SVT intervjuar någon man ifrån gatan, så välj någon yrkeskriminell ifrån förorten och diskutera annat än budget, som knarkhandel, skjutningar, sprängningar mm🤔

  Calle uppmanar att tänka utanför boxen, sin egen trygga verklighet man lever i och våga möta alla, på riktigt.
  På med skyddsvästarna👍

  Svar
 3. Göran

  Men den mänskliga naturen fungerar fr.f.a. känslomässigt så de flesta budskap talar till hjärtat (eg. Reptilhjärnan) och den delen av hjärnan vill bli smekt av budskap som stämmer med det man redan tycker. Därför tycker “vi” att SVT är Löjliga familjen medan S, V, Mp och en del C och L tycker det låter klokt. Det som levereras t.ex. i Rapport.
  Jfr fotbollsentusiaster. Kommer de för att se fin fotboll? Nej, de kommer för att se sitt lag vinna. Helt okritiskt dessutom. Blev supertydligt när Hammarby gjorde enda målet mot Varberg. En så klar offside att alla såg det.. Utom domaren, som iofs inte är den vassaste kniven i lådan. Ändå jublade publiken likt de stickande och virkande damerna nedanför giljotinen under franska revolutionen.
  Eller bilreklam. För vem är den skapad? Mest för de redan frälsta, dvs de som redan äger en bil av samma märke.
  Så ni förstår hur lätt jobb de har på Rapport.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.