15-årig pojke misshandlad och knivhotad utanför skola

| 23 september, 2021

Vid 13.20-tiden på onsdagseftermiddagen larmades polisen till en misshandel på en parkeringsplats utanför en skola i Alingsås. Enligt uppgift är offret en 15-årig pojke som blev attackerad av två gärningspersoner när han satt vid en parkering. Vid bråket som uppstod ska den 15-åriga pojken blivit slagen i ansikter, men också hotad med kniv. När patrullen som sändes på larmet anländer till platsen så kan de efter en del problem säkra en av gärningspersonerna då denna gjorde motstånd. Under tiden som den ena säkrades så flydde den andra gärningspersonen från platsen.

Efter att polisen säkrat gärningspersonen så finner polisen narkotika på denne. Gärningspersonen som säkras tas med för kontroll bland annat misstänkt för narkotikabrott eget bruk, våldsamt motstånd samt misshandel. Vid den misstänkta brottsplatsen hittades också en kniv som har tagits i beslag. Ambulanspersonal har kontrollerat pojken, men han ska inte fått några allvarliga skador och det är oklart om han behövde sjukhusvård. Det fanns vid 21-tiden på onsdagen inga uppgifter om polisen har gripit den andra gärningspersonen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/pojke-misshandlad-och-knivhotad-utanfor-skola/?fbclid=IwAR0ZmGUDn9UX89al4Amu3jhpnM_XKnsLlP-sxniwwh3uLpPjhddmgDZjhyA
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/september/22/22-september-1319-misshandel-alingsas/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.