30-årig kvinna grovt misshandlad utanför Willys i Jönköping

| 23 september, 2021

Strax innan klockan 17 på onsdagseftermiddagen fick polisen larm från vittnen om att en kvinna blivit misshandlad utomhus på Birkagatan utanför Willys av flera personer. När polisen anländer hittades en skadad kvinna i 30-årsåldern som fick föras till sjukhus i ambulans.
Polisens presstalesperson Björn Öberg sade: “Hon var vaken och talbar och så där och fördes till sjukhus mest för kontroll och dokumentation, så hon bedöms inte vara allvarligt skadad.”
Polisen rubricerar ärendet som grov misshandel, detta på grund av att misshandeln ska ha fortsatt efter att kvinnan låg ner.

Enligt vittnesuppgifter ska misshandeln ha börjat eftersom kvinnan hamnat i någon form av verbalt bråk med ett sällskap på fem personer utanför Willys. Det verbala bråket ska sen ha övergått till ett fysiskt bråk då någon eller ett par i sällskapet blivit fysiska. Enligt vittnen ska någon eller några i sällskapet varit mer drivande än andra.
Polisen har talat med vittnen till misshandeln , men någon misstänkt person kunde inte hittas på platsen. Det är fortfarande oklart vad som var bakgrund till händelsen och om det finns någon koppling mellan kvinnan och gärningspersonerna.

Björn Öberg sade: “Lite uppgifter har vi fått från ett par vittnen men vi skulle gärna komma i kontakt med fler vittnen, strax före fem utanför Willys så borde det ha varit en del personer i rörelse.”
Vid klockan 21.45 så uppdaterade polisen sin pressida med att polisen ännu inte hade gripit någon för misshandeln. Men de meddelade dock att det framkommit under förhör under kvällen är att den drabbade kvinnan har angripits av ett sällskap på flera personer, och att en person i det sällskapet ska ha varit mest drivande i misshandeln. Polisen vill dock komma kontakt med fler vittnen från platsen som kan hjälpa dem att räta ut frågetecken de ännu har.

https://www.expressen.se/gt/kvinna-utsatt-for–grov-misshandel/?fbclid=IwAR34EUvV7ceeG9gey6yPYrRJiRCVReecuhrjEoA3-QrKmXFw8o1RPYeMri8
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/kvinna-misshandlad-av-flera-personer.jVvgRJDT7?fbclid=IwAR2-jo9pFCV7aggRpe5Lmqgp7h4j-NWD0KDJBJAlnd_rjmjtOwTXgARw0G8
https://brottsplatskartan.se/jonkopings-lan/misshandel-grov-jonkoping-211654

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.